23948sdkhjf

Magtkampen afgjort: Skare-kuratorer får lov at blive

Advokaterne Boris Frederiksen og Corna Levin Munch får lov til at fortsætte som kuratorer i konkursboerne i kødkoncernen Skare.

Det skriver JydskeVestkysten, efter at skifteretten i Esbjerg fredag eftermiddag kom med en kendelse om kuratellet. Retten har brugt 14 dage på at overveje, hvilke advokater der skal granske og forsøge at sælge den kuldsejlede koncern, idet andre advokater på et retsmøde i marts forsøgte at vippe det siddende kuratel af pinden.

Spørgsmålet om, hvilke kuratorer der skal rydde op i Skares konkursboer, var indbragt til retten af Herning-advokaten Flemming Jensen, der repræsenterer cirka 175 nu tidligere medarbejdere fra Skare Meat Packers. 

Flemming Jensen ønskede selv at komme ind i kuratellet i stedet for Corna Levin Munch, og han fik 17. marts i skifteretten opbakning fra Kurt Skares advokat, Jan Bruun Jørgensen.  Sidstnævnte mente, at kuratellet fremover bør bestå af Flemming Jensen og advokat Søren Aamann Jensen fra Accura Advokatpartnerselskab i København.

Men retten har altså nu vurderet, at der er basis for at lade Boris Frederiksen og Corna Levin Munch fortsætte.'

Det glæder ikke overraskende Corna Levin Munch, der i JydskeVestkysten konstaterer, at nye kuratorer ville have kompliceret processen.

- De her konkursboer er meget sammenfiltrede, og det er en kæmpekoncern, så arbejdet tager tid. Det ville have kostet unødvendige ressourcer, hvis der skulle to nye kuratorer ind, siger hun til mediet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078