23948sdkhjf

Brancheformand takker af: Gulvbassen fra Fredericia endte i fint selskab

En epoke slutter, når Gulvbranchen den 12. maj siger farvel til formand Michael Lund Kristensen. Den erfarne gulvmand har været aktiv i branchen, siden en række jyske og fynske gulvfolk i 1990’erne dannede en interessegruppe vest for Storebælt. Siden gik det slag i slag, og den jyske gulvmand blev formand for flere gulvforeninger, medlem af Byggeriets Uddannelsers bestyrelse og næstformand i Dansk Byggeri.

– Det har aldrig været min plan at blive formand for den ene og den anden gulvforening. Det skete bare, afslører Michael Lund Kristensen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Da vi kom ind i Dansk Byggeri, åbnede der sig en plads i hovedbestyrelsen, hvilket var endnu en stor ære. Og så fik jeg lov til at slutte med næstformandsposten de sidste to år. Det er jeg stadig dybt forundret over; Gulvbassen fra Fredericia med en realeksamen i så fint selskab.

Enestående holdspiller

Gennem alle årene har Michael Lund Kristensen ifølge Gulvbranchen sat foreningen først og repræsenteret medlemmerne loyalt. Samtidig har han været god til at finde fælles fodslag, skabe fremdrift og skaffe den bedste underholdning til generalforsamlingerne, lyder skudsmålet.

– Michael er en enestående holdspiller, som samler folk omkring sig. Og det er ikke begrænset til byggeriet og branchen. Sangere, skuespillere og entertainere. Michael kender dem alle, siger chef for Gulvbranchen, Claus Christian Jensen, der fortsætter:

– Michael formår at få folk til at føle sig godt tilpas i hans selskab, og hvis det hele bliver lidt for kedeligt, så har Michael altid en sjov bemærkning, som tør selskabet op. Vi kommer til at savne hans gode selskab, hans skarpe forretningsforståelse og hans store branchekendskab.

Selv nævner Michael Lund Kristensen arbejdet med at udvikle Gulvfakta som et af de vigtigste indsatsområder i karrieren. Gulvfakta er et sæt fælles retningslinjer for arbejdet med gulve, som udvikles i fællesskab mellem leverandører og entreprenører.

– Det er ret enestående, at leverandører og entreprenører sammen har udviklet Gulvfakta til det en fælles bibel. Der står meget stor respekt omkring Gulvfakta både internt i branchen og eksternt; hele byggebranchen & det danske retssystem, siger han.

Fusion på vej

Entreprenørerne og leverandørerne er i dag repræsenteret i de to foreninger Gulvbranchen og Gulvsektionen. Håbet er imidlertid at samle flertal for at undersøge muligheden for en fusion af de to foreninger på den kommende generalforsamling, og den forestående generalforsamling er således et oplagt tidspunkt at give depechen videre på, vurderer Michael Lund Kristensen.

– Efter mere end 30 år som aktiv foreningsmand, synes jeg, at jeg tjent min værnepligt. Nu skal der nye dynamiske og engagerede folk til. Jeg har mange ting, jeg gerne vil nå i mit liv. I forbindelse med fusionen er det oplagt at blande kortene og sætte et hold af nye og gamle, som er klar til at bringe foreningen videre, siger han.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078