23948sdkhjf

Kingo-koncernen vækster - men direktør ser potentiale for mere

Den klimaorienterede dagsorden matcher koncernen godt, fortæller Thomas Kingo Karlsen

"Historisk flot resultat". 

Sådan betegner Kingo-koncernen selv bundlinjen i 2022. 

Her kommer koncernen, der arbejder med såvel nedbrydning og miljøsanering som betonboring- og skæring samt recycling af byggematerialer, ud med et resultat før skat på 20,2 mio. kr. 

"Kingo-koncernens regnskabsår var præget af stor aktivitet inden for betonboring og -skæring, hvor blandt andet en solid markedsposition for Brandt Diamant A/S blev yderligere styrket. Kingo Recycling A/S har udvidet med flere modtagerpladser og er nu 100 pct. dækkende i region Midt og Nordjylland".

"Aktivitetsniveauet for Kingos nedrivning har ligeledes været stort, eksempelvis med god fremdrift på danmarkshistoriens største nedrivning – Højhusene i Brøndby. Dertil kommer en række nyudviklinger indenfor muligheder med direkte genbrug af byggematerialer. Kingo satte ny intern rekord, med et kontorprojekt i Billund, hvor hele 19 pct. af bygningen blev direkte genbrugt og 79,3 pct. af bygningen blev genanvendt", skriver koncernen i en pressemeddelelse. 

Potentiale til mere

"Selskabets ledelse anser årets resultat for at være tilfredsstillende, og Kingo-koncernens finansielle styrke understøtter mulighederne for yderligere udvikling", lyder det videre. 

- Det har altid stået klart for os, at for at udvikle branchen i en retning der tager et miljømæssigt og socialøkonomisk ansvar, skal vi levere resultater der faciliterer investeringer. Vi er naturligvis glade for at præstere et positivt resultat, men vores potentiale er til mere. Vi begynder at se markedet træffe beslutninger ud fra en klimaorienteret dagsorden, der matcher vores position godt. Vi kommer til at fortsætte vores investeringer i endnu mere direkte genbrug, mere genanvendelse og bedre vilkår for hele branchen, siger ejer og direktør Thomas Kingo Karlsen. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109