23948sdkhjf

Erhvervsministeren udpeger ny formand til vigtig klimapost

Michael Bayer Thomsen, direktør i Zirq Medical og bestyrelsesformand i Letbek, bliver ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder. 

Det oplyses i dag i en meddelelse fra Erhvervsministeriet.

Michael Bayer Thomsen, der også er næstformand i brancheforeningen Plastindustrien og sidder i bestyrelsen hos DI Produktion, overtager fra CEO i Danfoss, Kim Fausing.

- Danske produktionsvirksomheder er en hjørnesten i det danske samfund. Vi yder et stort stigende bidrag til den grønne omstilling. Det gør vi ved at blive mere effektive med den energi vi bruger, ved at udvikle og implementere nye smarte produkter og teknologier med fokus på ressourceoptimering og ved at sælge vores grønne løsninger til andre lande. Der er et kæmpe potentiale for danske produktionsvirksomheder i ambitiøse klimamål, da det jo er os der skal udvikle, producere og etablere de løsninger der skal til. Jeg ser frem til det vigtige arbejde vi har foran os i klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder, siger Michael Bayer Thomsen og takker samtidig den afgående formand, Kim Fausing, for det store arbejde han har lagt i partnerskabet.

Den nye formand bliver medlem af Grønt Erhvervsforum, som på vegne af sektoren leverer input og rådgivning til regeringen om den grønne omstilling

Erhvervsminister Morten Bødskov siger, at han er glad for at byde Michael Bayer Thomsen velkommen som ny formand for klimapartnerskabet produktionsvirksomheder. 

- Hans ekspertise og erfaring inden for produktionsvirksomheder og bæredygtighed vil være til stor gavn for klimapartnerskabet, ikke mindst fordi vi fremadrettet vil have et større fokus på implementering af de mange grønne politiske aftaler. Jeg ser frem til at samarbejdet. Samtidig et stort tak til Kim Fausing for det store arbejde med klimapartnerskabet og ikke mindst de mange gode anbefalinger.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065