23948sdkhjf

Ny redaktør på Mester Tidende

Tine Bielefeldt glæder sig til at komme nærmere på de mennesker, som bygger Danmark

Det er med en god portion respekt for virksomhederne i byggeriet og deres virke, at Tine Bielefeldt, 35 år, har sagt ja tak til redaktør-rollen på Danmarks største medieplatform for håndværksmestre.

- Mester Tidende har nu i tæt på 40 år været med til aktivt at give håndværksmestre og andre ledende medarbejdere i byggeriet værdifulde informationer til at effektivisere virksomhedsdriften og dermed opnå bedre indtjening. Og også informere om vigtige trends i forhold til personalepleje og i forhold til bygge- og samarbejdsprocesser og valg af byggematerialer, siger Tine Bielefeldt.

- Den indsats fortsætter vi ufortrødent med på Mester Tidende, som er en del af Nordens største fagmediehus, Nordiske Medier. Målet er at blive endnu bedre til at sætte ord og perspektiv på de udfordringer, som virksomhederne møder på byggepladserne og hos samarbejdspartnerne samt hos myndighederne.

- Jeg ser frem til at blive klogere på, hvordan landets små og mellemstore håndværksvirksomheder navigerer i en tid, hvor marginerne er under øget pres og kravene til gengæld aldrig har været større. Jeg glæder mig også til at komme tættere på de mennesker, der bygger Danmark, og på de virksomheder, der gør tanker til fysisk virkelighed og idéer til konkreter, fremhæver Tine Bielefeldt.

Næsten diplomingeniør

Mester Tidendes nye redaktør er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2017.

- Efter halvandet års freelancetilværelse, hvor jeg blandt andet arbejdede med podcasting, blev jeg i 2019 ansat som journalist hos Nordiske Medier. Her har jeg de seneste fire år beskæftiget mig med træ- og møbelindustrien hos Wood Supply.

Forud for min journalistuddannelse nåede jeg næsten at blive diplomingeniør i byggeri og anlæg, og selvom livet slog en kolbøtte og jeg endte med at skifte livsbane, har jeg aldrig mistet interessen for feltet eller begejstringen for en veludtænkt konstruktion, siger Tine Bielefeldt, som er født i Esbjerg.

- Siden 2019 har jeg været bosat i Aalborg med min kæreste Klaus og katten Fister. Snart rykker hele holdet dog til Århus, hvor to af de tre tilbragte studietiden og de formative år, forklarer Mester Tidendes nye redaktør.

På posten afløser hun Rasmus Stochflet-Nielsen, som har fået nyt job uden for Nordiske Medier.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062