23948sdkhjf

Restaurantkæde afsløret i at udskifte økospinat med konventionel

Fastfoodkæden Palæo, der driver fem restauranter i København, er af Fødevarestyrelsen blevet afsløret i at bruge konventionelle råvarer, selv om kæden på sit menukort og sin hjemmeside lover noget andet.

Det skriver Finans.

I den kontrolrapport, Fødevarestyrelsen har lavet efter et kontrolbesøg i marts sidste år hos Palæo i Torvehallerne i København, skriver kontrollanterne:

- På menukort og hjemmeside står der, at der benyttes økologisk spinat i juice, smoothies og proteinshakes. Emballeret spinat på lager er konventionel, og ved stikprøvekontrol af fakturaer fra november 2022 til marts 2023 fremgår det, at den benyttede spinat er konventionel.

Til Finans forklarer Palæos chief operating officer, Ninette Jensen, at kæden skiftede fra økologisk til konventionel spinat i marts sidste år- og at der i Palæos menukort har været en stjerne ved de økologiske ingredienser.

- Den fik vi ikke fjernet fra spinaten i drinkssektionen i en enkelt af vores restauranter, oplyser hun og kalder det "en helt reel, ærlig fejl".

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094