23948sdkhjf

Kampen om Skares penge fortsætter ufortrødent

Selv om der nu er udpeget to nye kuratorer, som skal rydde op i kødeksperten Kurt Skares personlige konkursbo, er der langt fra ro på sagen. Listen over advokater, der er involveret i Kurt Skares og hans kødkoncerns kollaps, bliver bare længere og længere.

Ifølge AdvokatWatch har en af Kurt Skares advokater, Jan Bruun Jørgensen, bedt dommeren i skifteretten i Esbjerg forkaste tirsdagens udpegning af Pernille Bigaard og Søren Christensen Volder fra henholdsvis Lundgrens og Bech-Bruun som kuratorer. 

De blev valgt som afløsere for Henrik Selchau Poulsen fra Bruun & Hjejle og Søren Christensen, som i begyndelsen af januar af skifteretten blev udpeget som kuratorer. 

Januar-afgørelsen var indbragt til skifteretten af kuratorerne i konkursboerne i Kurt Skares kødkoncern, Boris Frederiksen og Corna Levin Munch. De mener ikke, at kuratellet udpeget 3. januar har kreditorernes opbakning - og derfor stemte de på det seneste retsmøde for Pernille Bigaard og Søren Christensen Volder, skriver AdvokatWatch.

Men nu skal retten altså tage stilling igen på opfordring af Jan Bruun Jørgensen. Så fremtidige artikler om det komplicerede sagsforløb kommer muligvis til at indeholde endnu flere advokatnavne ...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095