23948sdkhjf

Jysk installatør henter tidligere superligadirektør til toppost

Installationsvirksomheden Mariendal opruster på ledelsesfronten med en profil, der har en fortid i byggebranchen og sportens verden. 

Der er tale om den tidligere direktør i superligaklubben AaB, Stephan Schors, som er ny økonomidirektør hos den jyske installationsvirksomhed med 250 ansatte. Det oplyser Mariendal i en pressemeddelelse.  

Stephan Schors kommer med flere års erfaring som økonomidirektør og adm. direktør i bagagen, blandt andet fra entreprenørvirksomheden Henriksen & Madsen A/S

– Nu har vi tilført den rette person med de rette kompetencer og det skal være med til at løfte Mariendal til et højere niveau. Det giver samtidig mig mere ro til at fokusere mere på generel forretningsudvikling af hele Mariendal Gruppen, siger adm. direktør Keld Ramlov i pressemeddelelsen om nyansættelsen.

Løft til ledelsen

Udvidelsen af direktionen er en del af Mariendals strategi, hvor funktionerne og det øverste ledelseslag styrkes yderligere. 

Stephan Schors indtræder således i Mariendal El-Tekniks direktion sammen med salgs- og driftsdirektør, Johan Ungermann Poulsen, og adm. direktør Keld Ramlov og får samtidig ansvaret for økonomien i hele Mariendal Gruppen.

– Stephan er en skarp analytiker og med hans struktur vil han kunne tilføre den viden og de kompetencer, som Mariendal lige nu har brug for, for at komme et skridt nærmere vores mål, udtaler salgs- og driftsdirektør Johan Ungermann Poulsen, som selv kom til for et år siden.

Mariendal Gruppen omfatter Mariendal El-teknik, Mariendal Energi Teknik Aps, Mariendal IT A/S og Fram Ejendomme. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094