23948sdkhjf

Robotbrag ligner ny publikumsmagnet

Årets "Robotbrag" på Teknologisk Institut i Odense 26. august tegner til at blive en publikumsmagnet. For få dage siden var der 1350 tilmeldte, så der er ikke langt op til besøgstallet fra 2019, som slog rekord med 1500 besøgende. I 2020 blev Robotbrag aflyst på grund af corona.

Robotbraget er sædvanligvis det store mødested for robotbranchen og for alle med interesse for robotter og automatisering. Det bliver arrangeret af Teknologisk Institut og DIRA, Dansk Robot Netværk.

Der er lidt flere udstillere end sidste gang, nemlig 75. Det er en lang række robot- og automationsvirksomheder og metalvirksomheder.

Kan det automatiseres?

Teknologisk Institut stiller selv med en hel række stande. En af standene hedder "Kan det automatiseres?". Her kan virksomheder søge råd til, om deres processer kan automatiseres. En anden hedder "Innovationsmotoren". Her kan man få mere brede råd til, hvordan man kan arbejde strategisk med automatisering.

Lemper begrænsninger

De generelt mere lempelige coronaregler betyder, at deltagerne nu gerne må deltage i Robotbrag hele dagen. Der blev tidligere meldt ud, at deltagerne enten skulle tilmelde sig til formiddagen, eller til eftermiddagen. Men nu får alle lov at være med hele dagen fra 9.30 til 16.30 efter eget ønske.

Der vil dog være være registrering ved indgangen, og der skal vises gyldigt coronapas. Der vil også være angivet gå-retninger i rummene for at begrænse det antal gange deltagerne krydser hinanden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093