23948sdkhjf

Nedriver stormer frem – men væksten er truet

Der er for alvor kommet vind i sejlene hos HTO Nedrivning i Taastrup, som blev etableret for fem år siden. 

Den høje byggeaktivitet sætter sig tydelige spor i nedriverens netop offentliggjorte årsregnskab for 2002/21, som viser fremgang over en bred kam og en rekordstor pipeline, der tegner til en fordobling af aktiviteterne inden udgangen af 2023. 

På den nyligt afholdte generalforsamling kunne direktionen præsentere en bundlinje, der på blot to regnskabsår er steget fra en halv millioner til 2,6 mio. kr. 

Virksomheden beskæftiger 35, og ledelsen forventer at skulle bruge mindst 10-15 medarbejdere yderligere inden for det næste år. 

– Vi savner især erfarne pladsformænd og projektledere, der kan styre opgaverne på byggepladserne, fortæller Lars Christensen, der er direktør med ansvar for indkøb og produktion, i en pressemeddelelse. 

HTO Nedrivning beskæftiger sig med alle former for nedrivning, indvendig rydning og miljøsanering af metaller, asbest, PCB, KP og skimmelsvamp samt styring af projekter. 

– Ud over de kompetencer, som alle nedrivere forventes at mestre inden for projektledelse, miljøforhold og kvalitetsstyring, er det er særligt på screening af bygninger og rådgivning allerede i tilbudsfasen, vi ønsker at differentiere os, fortæller Anya Mortensen, der er direktør med ansvar for miljø. 

50 procent vækst i top og bund - mindst

Direktørerne Anya Mortensen og Lars Christensen ejer hver 20 pct. af virksomheden. De resterende 60 pct. ejes af H Byg Holding, der har Steen Justesen og Per Bager i ejerkredsen og dermed i bestyrelsen for HTO, mens adm. direktør René Christiansen fra Salafri ApS efter den nyligt overståede generalforsamling er hentet ind i bestyrelsen, hvor han har afløst Poul Bitch Jørgensen. 

– HTO er med Anya og Lars i spidsen ved at danne en ekstremt stærk profil i markedet, siger bestyrelsesformand Steen Justesen, som sammen med bestyrelsen udtrykker tilfredshed både med det aflagte regnskab og for det forecast, der ligger for 2021/22. 

– Pipelinen er rigtig god. Så hvis vi ellers kan få pladsformænd og medarbejdere nok i de kommende måneder, forventer vi at kunne præsentere en vækst på både top og bundlinje på mindst 50 pct. inden udgangen af 2023, siger Anya Mortensen og Lars Christensen.

HTO Nedrivning A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Bruttofortjeneste 4,1 1,1
Resultat før finansielle poster 3,3 0,9
Resultat før skat 3,3 0,9
Årets resultat 2,6 0,7
Aktiver i alt 9,5 2,5
Egenkapital i alt 3,1 1,2
Gns. antal ansatte 8 2
Regnskabsåret blev afsluttet 30.04.2021.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11