23948sdkhjf

79-årige Erling går stadig på arbejde hver dag

Selv om det er flere år siden, et generationsskifte blev gennemført hos Worm Smede- og Maskinværksted i Nykøbing Mors, er medarbejderne ikke ”sluppet for” grundlæggeren Erling Worm.

Han overlod i 2017 tøjlerne til sønnen Egon Worm, men møder fortsat troligt op i virksomheden hver dag, selv om dåbsattesten nu siger 79 år.

- Jeg har ingen planer om at holde op, men det kan godt være jeg skal til at bruge lidt mere tid derhjemme, men det finder vi en løsning på, siger Erling Worm.

Planlagt generationsskifte

Selve generationsskiftet var en del år undervejs og var et velplanlagt et af slagsen.

- Det har været et flydende generationsskifte. Det var egentlig tilbage i 2008, hvor vi begyndte at snakke om det, men der kom finanskrisen, så det opgav vi. Så prøvede vi at satse på 2012, men det var for tidligt. Egon var dog kørt ind i firmaet, og det blev afsluttet i 2017, fortæller Erling Worm.

Hårde år efter krisen

Årene efter finanskrisen var hårde for den nordvestjyske underleverandør, og det var netop derfor, at generationsskiftet blev udskudt.

- Min filosofi var, at han ikke skulle overtage noget, hvor det haltede, konstaterer Erling Worm.

Hvor længe han selv bliver ved, står hen i det uvisse, men indtil videre trives han stadig med at møde ind på fabrikken hver dag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078