23948sdkhjf

Container-boligbygger får projektudvikler i ejerkredsen

Ejendomsudvikleren Thylander har købt 10 pct. af Container Living, der udvikler boliger baseret på modulære container-løsninger. 

Container Living blev etableret i Vejle i 2016. Visionen er i al beskedenhed at blive den førende innovative udvikler af modulbaseret containerbyggeri i Skandinavien og samtidig sætte nye og høje standarder inden for modulbyggeri, bæredygtighed samt fællesskab og trivsel.  

– Vi er meget begejstrede for at få Thylander ombord som en visionær og strategisk investor, der kan understøtte den næste fase af vores udvikling. Vi har brugt fem år på at udvikle konceptet og de tekniske løsninger, hvoraf flere er patenterede, udtaler adm. direktør i Container Living, Brian Gade, i en pressemeddelelse om investeringen. 

– Vi oplever stor interesse fra kommuner, boligselskaber og investorer, der vil skabe nye løsninger, byliv og betalbare boliger i områder under udvikling, tilføjer han.

Aktuelt er har firmaet etableret løsninger i Vejle og Fredericia, og en ny blandet bebyggelse er under etablering i Roskilde-bydelen Musicon. 

Har knækket nødden 

Fra Thylanders side er investeringen led i en udbygning af firmaets strategiske og operationelle platform: 

– Vi har gennem et stykke tid fulgt Container Living og ser et stort potentiale i virksomheden og dens løsninger. En af nøglerne til at skaffe bedre og billigere kvalitetsboliger er modulært og standardiseret byggeri opført efter de principper der kendes fra bæredygtig industriel produktion, udtaler managing partner i Thylander, Kristian Krogh. 

– Mange har forsøgt at knække denne nød, men ingen har på samme måde som Container Living formået at løse de tekniske udfordringer og skabe et gennemarbejdet koncept, der overholder alle de høje krav i bygningsreglementet og samtidig indarbejder social trivsel og bæredygtighed, fortsætter han. 

Kristian Krogh bliver nu bestyrelsesmedlem i Container Living. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156