23948sdkhjf

Dansk Retursystem henter ny finansdirektør

Dansk Retursystem har ansat den 44-årige Anders Gaba som ny finansdirektør pr. 1. november.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Han tiltræder stillingen i en periode, hvor Dansk Retursystem har oplevet voldsom vækst i mængden af drikkevareemballager, der kommer retur fra danskerne, og hvor virksomheden samtidig har et mål om at effektivisere, så driften kan blive 100 procent cirkulær økonomisk.

- Dansk Retursystem har et stærkt, værdibaseret brand og er en virksomhed, som har oplevet en meget spændende udvikling og vækst gennem de senere år. Jeg glæder mig til at blive en del af Dansk Retursystem og bidrage til den videre udvikling af en af Danmarks vigtigste grønne virksomheder, siger Anders Gaba.

Ikke udbytte og overskud

Virksomheden er non-profit, så det er ikke udbytte og overskud, der skal være den nye finansdirektørs fokus.

- Det motiverer mig ikke bare at skulle skabe profit for profittens skyld, men at der er et højere formål og effektivisering, og optimering bidrager direkte til den grønne agenda. På den måde spiller Dansk Retursystem en vigtig rolle i forhold til klima og miljø, som tiltaler mig meget, siger Anders Gaba.

Dansk Retursystems administrerende direktør, Lars Krejberg Petersen, ser frem til at byde Anders Gaba velkommen:

- Jeg er stolt af at få Anders Gaba med på holdet. Han har netop det kompetencesæt, vi har brug for i Dansk Retursystem. Han har en solid revisorbaggrund og har tidligere varetaget forskellige finansdirektør-stillinger i forsikrings- og finanssektoren. Derudover har han kommerciel erfaring i relation til dagligvarehandlen, som netop også er Dansk Retursystems kunder, siger Lars Krejberg Petersen.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125