23948sdkhjf

Nye aktiviteter sikrer væksten i Scape Technologies

Torsdag offentliggjorde Scape Technologies regnskab for første halvår, og det viste en vækst i omsætningen fra 0,9 millioner kroner i samme periode året før til 3,45 millioner kroner. 

Resultat efter skat endte på -7,0 millioner kroner, hvilket dog var en kraftig forbedring fra -11,8 millioner kroner i første halvår 2020.

- Covid-19 ramte vores kunder og selskab hårdt i 2020, men vores indsats for til gengæld at finde nye markedsområder samt at udnytte tilstedeværelsen i Kina ser ud til at bære frugt, så vi nu skaber fornyet vækst, siger CEO Søren Bøving-Andersen i en kommentar til regnskabet.

Scape Technologies tilpassede sin produkt- og markedsstrategi under coronakrisen, således at man fremover får adgang til flere markeder udover det traditionelle marked i den europæiske bilindustri.

Det har blandt andet givet bonus i Kina, hvor man har udviklet en speciel package picker til distributions- og logistikmarked.

Omsætningen i første halvår 2021 er således primært baseret på aktiviteterne i Kina samt europæiske kunder udenfor bilindustrien.

Scape Technologies har hidtil forventet en større omsætning i 2021, end de 6,5 millioner kroner man solgte for i 2020. Nu bliver denne forventning konkretiseret, så man kalkulerer med en omsætning på 6,5–8 millioner kroner.

Samtidig nedjusteres forventningerne til driftsresultatet fra det hidtidige underskud på 8-10 millioner kroner til -11 millioner kroner.

- Ændringen i forventningen til det negative driftsresultat skyldes primært en lidt senere ordreindgang end forventet i forhold til foretagne investeringer i forbindelse med disse projektleverancer, skriver Scape Technologies i sit kvartalsregnskab.

Scape Technologies A/S
mio. kr. 1. halvår 2021 1. halvår 2020
Nettoomsætning 3,5 0,9
Resultat før finansielle poster -5,0 -9,2
Periodens resultat -7,0 -11,8
Balancesum 19,0 20,6
Egenkapital 9,5 -4,0
Regnskabsåret blev afsluttet den 30. juni 2021
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Forskere vil styrke borgernes indflydelse på den grønne energiomstilling
Aftaler om tre nye brintanlæg og infrastruktur skal realisere Finlands fremtidige brintøkonomi
ITD beder transportministeren tage affære: Det er ren chikane
Vismænd: Choktal for km-afgift og sukkerknald til diesel
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109