23948sdkhjf

Nu er handlen endelig: Shape køber tech-virksomhed i Rumænien

Opdateret 31.august med information om, at købsaftalen er underskrevet.

Shape Robotics A/S og ejerkredsen bag den rumænske EdTech virksomhed StoryKids by EP S.R.L har indgået en aftale om, at Shape Robots køber og overtager hele selskabskapitalen i den rumænske virksomhed.

Handlen blev endeligt underskrevet 29. august, oplyser Shape Robotics i en selskabsmeddelelse. 

Med købet af StoryKids vil Shape Robotics styrke sin position i Rumænien hvor der efter planen skal bygges et betydeligt antal robot laboratorier på skoler i de kommende år.

Shape Robotics har samarbejdet med StoryKids siden 2019 hvor StoryKids blev forhandler af Shape Robotics´ produkter i Rumænien.

- Vi har i flere år haft et godt samarbejde med StoryKids og da vi nu står overfor at skulle eksekvere på store projekter sammen, er det derfor både naturligt og rigtigt for begge virksomheder at StoryKids bliver en del af Shape Robotics. Vi er stolte over sammen at kunne skabe bedre muligheder for skoleeleverne i Rumænien,siger David Johan Christesen, CEO Shape Robotics

StoryKids er veletableret i Rumænien og har to primære produkter, SmartLabs og SchoolFlix.

SchoolFlix

StoryKids har udviklet en online læringsplatform, SchoolFlix, der leverer video-baseret undervisningsmateriale til elever og lærere i matematik og andre fag efter en abonnementsmodel.

Platformen leverer indhold af høj kvalitet til eleverne, og læreren og gør stoffet mere levende og tilgængelige. Indholdet er udarbejdet i tæt samarbejde med en kæde af private skoler i Rumænien.

- Vi har længe været på udkig efter en platform til levering af læringsindhold, og med SchoolFlix har vi fået vores egen platform, som vi vil videreudbygge, internationalisere og markedsføre via Shape Robotics’ eksisterende salgskanaler, siger David Johan Christensen, CEO i Shape Robotics

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094