23948sdkhjf

Viborg Bryghus fyrer direktøren

Efter knap to år på posten er direktør Kasper Nielsen blevet fyret hos Viborg Bryghus og er stoppet med øjeblikkelig virkning "efter gensidig aftale".

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Fyringen kommer i forbindelse med, at bryghuset er ved at gøre klar til at flytte ind i nye bryggerilokaler i Viborg, fortæller formand for Viborg Bryghus Mikael Møller til avisen:

- Vi har vækstet rigtig flot den seneste tid, og det er helt klart også Kaspers fortjeneste. Men det nye bryghus gør, at vi har brug for andre kompetencer. Ikke mindst på den vigtige direktørpost, hvor stærke kompetencer inden for streng planlægning, struktur og opfølgning skal være centrale, siger han.

Formanden understreger, at bestyrelsen ikke har en ny direktør klar, og at der nok vil gå "noget tid", før den rigtige afløser er fundet.

Viborg Bryghus har gennem længere tid haft planer om at investere i et helt nyt anlæg, så bryghuset ikke behøver af få produceret 80 procent af sine øl hos kollegaerne hos Thisted Bryghus. 

I juni blev det offentliggjort, at stedet til det nye bryghus er fundet, idet bryghuset har investeret i en gammel bilforretning, der skal bygges om.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109