23948sdkhjf

EMS’er sælger hovedparten til kapitalfond

Skanderborg-virksomheden ETK EMS Group har fået ny majoritetsejer i form af kapitalfonden Blue Equity.

VP og Partner i ETK EMS Torben Drejer siger til Electronic Supply, at kapitalfonden efter købet ejer 60 procent, mens de nuværende ejere Torben Drejer og Thomas Vinter beholder 40 procent i mellem sig.

- Vi ønsker at fortsætte den positive udvikling, hvor vi er en naturlig og attraktiv samarbejdspartner for vores nuværende kunder samtidig med, at vi er mere end klar til at skalere virksomheden og erobre yderligere markedsandele, lyder det i en pressemeddelelse fra Torben Drejer.

Han fortsætter:

- Derfor vurderede vi i ejerkredsen, at det vil være rettidig omhu at invitere en stærk partner indenfor, forklarer VP & Partner Torben Drejer.

ETK EMS er produktions- og logistik partner for virksomheder indenfor klimateknologi, IoT, robotteknologi, vind, healthcare/medico, transport, entertainment samt automotive m.m.

-Vi er utroligt glade for, at vi nu er en del af ETK EMS. Vi har lært virksomheden at kende som en meget stærk aktør på markedet med en stærk og kompetent ledelse samt dygtige og loyale medarbejdere. Vi glæder os til at være med til at udvikle ETK EMS yderligere, siger Christian Møller, Managing Partner fra Blue Equity.

ETK EMS har ca. 320 medarbejdere fordelt på tre lokationer hhv. Skanderborg, Sønderborg og Rayong i Thailand.

Medarbejderne er levet orienteret mandag formiddag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062