23948sdkhjf

De 330 ansatte i Swecos arkitektforretning får ny direktør

Efter otte måneder i Sweco Architects tager Mick Schou Rasmussen et trin op og bliver direktør i Sweco Architects med i alt 330 medarbejdere.

Det oplyser Sweco i en pressemeddelelse. 

Mick Schou Rasmussen, der hidtil har været afdelingsdirektør i Sweco Architects Øst, tiltræder direktørposten den 1. september. Han kom til firmaet i januar 2021 fra en stilling som managing director for Velux i Storbritannien og Irland, og han har siden arbejdet med at udvikle en ny strategi for Sweco Architects. 

– Jeg har brugt tid på at forstå forretningen, og hvordan organisationen opererer, og vi er nu i gang med at implementere vores nye strategi. Vores ambition er at øge vores i forvejen høje arkitektoniske niveau ved hjælp af en endnu stærkere metodisk tilgang til arkitektur, forklarer den kommende direktør i pressemeddelelsen og tilføjer: 

– Samtidig arbejder vi med at dygtiggøre os endnu mere inden for bæredygtighed og integreret rådgivning. 

Mick Schou Rasmussen kommer i sin nye rolle til at referere direkte til Swecos adm. direktør Dariush Rezai. 

– Mick har gennem de seneste otte måneder gennem konkrete resultater bevist, at han har de kvaliteter, der skal til for at bringe Sweco Architects til næste niveau. Han er enormt stærk på ledelse og strategieksekvering og passer perfekt ind i vores kundeorienterede kultur, lyder det fra Dariush Rezai. 

Frigøres fra den daglige drift 

Sweco Architects hidtidige direktør Torben Klausen fortsætter med at løse opgaver for Sweco i en ny rolle som executive advisor for Dariush Rezai. 

– Sweco er førende inden for integreret rådgivning, men der er stadig et stort uforløst potentiale og forbedringsmuligheder, som jeg glæder mig til at give min fulde opmærksomhed. Det kan kun lade sig gøre, hvis jeg frigøres fra den daglige drift, siger Torben Klausen. 

– Det er muligt nu, hvor to opkøb er gennemført og arkitektdivisionen er organisatorisk og resultatmæssigt i god form, fortsætter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125