23948sdkhjf

Develco på EOT: - Vi glæder os

Elektronikmessen EOT er på trapperne, og for mange virksomheder er det et første gensyn med messe-disciplinen, der har været sat helt i bero på grund af corona.

Heriblandt midtjyske Develco, der er ved at gøre sig klar til turen tilbage på messegulvet.

Under corona konverterede Develco kundemøder til online løsninger, og det har egentligt fungeret fint og fået virksomheden igennem. Men derfor bliver det stadig rart at komme ud blandt andre igen, fordi der stadig er behov for at mødes fysisk, siger Jakob Bjerre.

- Man har diskuteret messe-konceptet igennem de sidste 5-10 år, men man må bare erkende, at vi handler med mennesker, og derfor har vi brug for at mødes fysisk, siger Jakob Bjerre.

EOT markerer starten på et travlt efterår med flere messer for Develco, der også er at finde på årets HI Messe i oktober.

Og i Aarhus-virksomheden har man savnet messemuligheden.

- Det bliver spændende at se, hvordan det spænder af. Vi glæder os i hvert fald til at komme afsted, siger Jakob Bjerre.

3D-cellekulturer

På messestanden udstiller Develco forskellige produktløsninger med elektronik og teknologi. En af de nye teknologiløsninger er den avancerede inkubator ClinoStar, som Develco har udviklet i tæt og konstruktivt samarbejde med Biotekfirmaet CelVivo.

CelVivos ClinoStar system er designet til dyrkning af 3D-cellekulturer. Cellerne bliver dyrket i en bioreaktor, der roterer blidt. Denne teknik gør det muligt at dyrke 3D-cellekulturer med minimal mekanisk stress og belastning, og over meget lang tid.

Fordelen ved metoden er, at 3D-cellekulturerne dyrket med en ClinoStar viser en tidligere uopnåelig overensstemmelse med in vivo vævsmateriale, og dermed er de ideelle modeller for forskning i cancer, lægemidler og grundforskning. 

- Udviklingen af CelVivos ClinoStarhar været et utroligt spændende udviklingsprojekt – og samtidig et projekt, hvor Develcos udviklingsteam har anvendt deres brede teknologiske kompetencer. Vi ser frem til at præsentere CelVivos ClinoStar™ sammen med andre nye teknologiløsninger på EOT 2021 og snakke med de besøgende om deres fantastiske idéer til nye elektronikprodukter, siger CEO Jakob Bjerre.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062