23948sdkhjf

Værktøjs- og Maskinfabrikken Ørn i lokalt opkøb

Ishøj-virksomheden Værktøjs- og Maskinfabrikken Ørn overtager den 1. september alle aktiviteter i DN Værktøj og Schelhase Mouldmec, der har hjemme i Brøndby.

Aktiviteterne i de to selskaber bliver lagt ind i Værktøjs- og Maskinfabrikken Ørn, og alle medarbejdere fortsætter i den samlede virksomhed.

Morten Andersen, direktør i Ørn ApS, udtaler:

- Siden overtagelse af aktiviteterne i Ørn for præcis to år siden har vi sammen med den tidligere ejer Finn Sørensen haft en solid organisk vækst. Med købet af DN Værktøj og Schelhase Mouldmec fortsætter vi vores vækst og opnår en god udvidelse af produktionskapaciteten, samt ikke mindst yderligere ekspertise og nye forretningsområder gennem de dygtige medarbejdere, der følger med.

- Efter en kort dialog stod det klart, at ved at samle de to virksomheder i Ørn ApS, får vi samlet administration og kan fokusere endnu mere på vore kerneområder, herunder høj kvalitet og leveringshastighed, og jeg ser frem til samarbejdet, supplerer Niels Dahl Nielsen, tidligere ejer af DN Værktøj og Schelhase Mouldmec.

Niels Dahl Nielsen fortsætter i virksomheden og vil stadig være at finde på adressen i Brøndby.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063