23948sdkhjf

PLH præsenterer ny partner i kølvandet på fremgang

Københavnske PLH Arkitekter er – med egne ord – inde i en rivende udvikling. 

Da coronaen ramte i 2020 så arkitektfirmaet sig nødsaget til at fyre en fjerdedel af de ansatte. Men allerede i februar i år kunne Licitationen fortælle, at der var flere på tegnestuen end før corona, og bundlinjen endte sågar med at blive bedre i 2020 end året før. 

Nu lyder det så fra arkitektfirmaet, at man har forøget medarbejderstaben med mere end 20 pct. det seneste år. Og partnergruppen udvides med tegnestuechef Kirsten Herup Søvang. 

Kort om Kirsten Herup Søvang

Kirsten Herup Søvang er udannet Arkitekt MAA fra Det Kongelige Akademi i København i 2007.

Hun har været en del af PLH Arkitekter siden 2013 og specialiserer sig især inden for pharma life science.

– Jeg er enormt glad for at kunne fortsætte den rejse i min nye rolle som partner og være med til at bidrage til, at PLH cementerer sin position som en af Danmarks førende, uafhængige tegnestuer, samtidig med at vi konstant styrker vores ekspertise inden for blandt andet kontorbyggeri, arbejdspladsindretning, life science og bolig, udtaler hun i en pressemeddelelse om udvidelsen af partnergruppen.

Partnergruppen består udover Kirsten Herup Søvang af Søren Mølbak, adm. dierktør og indehaver, Arkitekt MAA, Ole Jonsson, indehaver, Arkitekt MAA, Paulette Christophersen, indehaver, Interior Designer, MDIA MDD samt Lars Toksvig indehaver, Arkitekt MAA.

PLH Arkitekter blev grundlagt i 1977 og har i dag flere end 100 ansatte i lokalerne på ydre Østerbro i København.

  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156