23948sdkhjf

Enemærke & Petersen-hold vinder boligrenovering til 131 millioner

Renoveringen af ungdomsboligerne Skovlyporten i Holte sættes nu i gang efter, at et totalentrepriseteam med Enemærke & Petersen, Mangor & Nagel Arkitekter og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniører er valgt til opgaven. Det oplyser entreprenørselskabet i en pressemeddelelse.

– Vi er glade for nu at kunne sætte gang i en omfattende renovering af ungdomsboligerne Skovlyporten – en renovering, der vil resultere i nogle tidssvarende og attraktive boliger i skønne omgivelser, siger fortæller bestyrelsesformand Morten Frederiksen fra bygherren, Skovlyporten, i pressemeddelsen om renoveringen.

Skovlyporten består af 12 blokke i to etager med i alt 141 ungdomsboliger fordelt på flere forskellige lejlighedstyper fra 1 til 3-værelses lejligheder.

Renovering af Skovlyporten har en totalentreprisesum på 131,5 mio.kr. Arbejdet sættes i gang i januar 2022 – og forventes færdigt i december 2023.

Værner om velfærdsarkitekturen

For arkitekterne hos Mangor & Nagel er det afgørende, at det gule murstensbyggeri fra 1970 opdateres til nutidens og fremtidige studerendes behov:

– At værne om velfærdsarkitekturen og den klassiske danske byggeskik og -tradition har i knap 75 år været en af Mangor & Nagels kerneopgaver. Vores vision for helhedsrenoveringen af Skovlyporten er derfor at skabe gode arkitektoniske løsninger, der passer til et moderne studieliv, uden at der gås på kompromis med byggeriets oprindelige udtryk og kvalitet, fortæller Bente Andersen, adm. direktør hos Mangor & Nagel.

Enemærke & Petersen, Mangor & Nagel og Oluf Jørgensen er allerede et sammentømret team, der tidligere har leveret resultater på blandt andet Nøjsomhed i Helsingør, Køge Kyst og Bybjerget i Rødovre.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tidligere vandværksgrund til bypark og varmeværk
EU vedtager fælles regler for beskyttelse af kritisk infrastruktur
Rockwools salg i Rusland styrtdykker: "Hvis vi skal trække os ud, så gør vi det"
Udviklingsplan for Gedser Havn er klar – nu skal den realiseres skridt for skridt
Første fald i antallet af ledige stillinger i to år
Producent af naturgasfri løsninger får initiativpris
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.094