23948sdkhjf

Måltidskassedirektør er nu skiftet ud

Klaus Toft Nørgaard, stifter af måltidskassefirmaet Retnemt i Helsingør, har ved månedsskiftet forladt direktørposten og er blevet afløst af Walker Kinman.

Det fremgår af cvr-registeret.

Skiftet er helt udramatisk og hænger sammen med, at svenske Linas Matkasse i marts overtog det fulde ejerskab Retnemt, som Klaus Toft Nørgaard etablerede for 15 år siden  sammen med makkeren Bjarne Marell.

'Sidstnævnte var medejer, indtil Linas Matkasse købte ham ud i efteråret 2016. Ved samme lejlighed blev et par andre investorer også købt ud, så svenskerne dengang satte sig på 58,5 procent af virksomheden.

I marts købte de så de resterende 41,5 procent af Klaus Toft Nørgaard.

Stifteren fortalte i april til Food Supply, at han indtil videre skulle fortsætte som administrerende direktør i Helsingør og være med i ledergruppen.

- Men når vi har fået det hele integreret, får jeg titlen Chief Business Development Officer. Så skal jeg have fokus på at udvikle hele virksomheden, oplyste han.

Funktionen som direktør for afdelingen i Helsingør skal fremover varetages fra hovedkvarteret i Sverige, hvor Walker Kinman også er topchef hos Linas Matkasse-ejeren LMK Group.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109