23948sdkhjf

Nybygning følger i kølvandet på flere skibstransaktioner hos Dee4 Capital

Dee4 Capital Partners tog levering af produkttankskibet ’Nord Valiant’ 1. september. Overleveringen af skibet, der har været i charter til Norden, skete i forbindelse med, at skibet blev købt tilbage i april i år. Overtagelsen for godt en uge siden skete efter en gennemført femårs dokning.

Læs også: Dee4 Capital Partners investerer i endnu et tankskib

Det skriver Dee4 Capital i en selskabsmeddelelse. Heri fremgår endvidere, at skibene ’Dee4 Birch’ og ’Dee4 Acacia’ er solgt henholdsvis 26. juli og 6. august i år, noget Søfart tidligere har rapporteret.

Læs også: Dee4 afhænder to MR-investeringer til Ridgebury Tankers

Et datterselskab til det Singaporebaserede selskab E4C Shipping, som udover det danske selskab Dee4 Capital Partners bl.a. også ejers af den danske skofabrikant Ecco, tog 24. august i år levering af en nybygning. Det drejer sig om produkttanskibet ’Clearocean Ginkgo’, bygget af Hyundai Mipo Dockyard i Sydkorea.

Nybygningen gik direkte i langtidscharter til Singaporebaserede Clearlake Shipping. Et søsterskib, Clearocean Hickory’ følger i slutningen af måneden, ligeledes til en lang charter hos Clearlake Shipping. Begge nybygninger er finansieret med involvering fra Danmarks Skibskredit, oplyses det endvidere i meddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062