23948sdkhjf

Dansker i spidsen for 1.500 medarbejdere i international vind-virksomhed

I 2018 blev den vestjyske producent af vindmøllekits, JSB Group, solgt til den schweiziske koncern Gurit, og i 2020 blev Andreas Kipker hentet ind som ny administrerende direktør.

Nu har schweizerne besluttet at slå JSB Group sammen med koncernens aktiviteter inden for materialeproduktion under det nye navn Gurit Wind Systems. Direktør for det hele bliver Andreas Kipker. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Jeg må da indrømme, at jeg næsten må knibe mig selv i armen for at forsikre mig selv om, at det er virkelighed; det er kun halvandet år siden, jeg blev direktør i JSB, og nu er jeg i en alder af 35 blevet direktør for Gurit Wind Systems, siger Andreas Kipker til Dagbladet.

I JSB Group har han haft ansvaret for fabrikker i Kina, USA, Mexico, Tyrkiet, Spanien og Ringkøbing. Nu bliver der føjet seks nye fabrikker i Indien, Kina, Mexico, Ecuador og Italien til ansvarsområdet. Andreas Kipker får ansvaret for i alt 1.500 medarbejdere fordelt på 29 forskellige lokationer.

Originalartikel: https://dbrs.dk/artikel/35-%C3%A5rig-vestjyde-st%C3%A5r-nu-i-spidsen-for-international-vindkoncern-med-1500-mand-jsb-skifter-navn