23948sdkhjf

Ny direktør i AVL: Her er den nye rollefordeling

Palle Ladefoged Kristensen kom til Aage Vestergaard Larsen A/S i 2014 og i 2017 blev han økonomidirektør og fik plads i bestyrelsen.

Sidste sommer trak Gitte Buk Larsen ham til side, og spurgte om han ville tage posten som administrerende direktør på en lidt længere bane.

- Det krævede betænkningstid, men den blev ret kort, for selvfølgelig ville jeg det, siger Palle Ladefoged Kristensen. 

Rollefordelingen er nu, at Gitte Buk Larsen er kreativ direktør og bestyrelsesformand, Franz Cuculiza er forretningsdirektør og Palle er som nævnt administrerende direktør.

Men man skal ikke forvente store forandringer, selvom der er en ny direktør i stolen.

- Vi fortsætter det arbejde, vi har sat i gang. Jeg kender virksomheden, bestyrelsen og jeg har siddet i direktionen og været med til at tegne linjerne, budgetterne og strategierne. Skiftet betyder egentligt bare, at rollefordelingen er skåret mere lige; Franz tager sig af det eksterne, projekterne og samarbejdspartnerne, mens jeg klarer det interne, siger han.

Og der er faktisk en fordel i at være tre i spidsen for en virksomhed.

- Vi er enormt forskellige, så vi er ret sikre på, at alt er belyst fra alle sider, når vi er færdige med at vende en sag. Virksomheden har en størrelse der gør, at beslutninger kan blive truffet hurtigt, men på grund af vores forskelligheder har vi altid været hele vejen rundt, siger Palle Ladefoged Kristensen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094