23948sdkhjf

Software-leverandør på opkøb i Danmark

Belgiske 9altitudes styrker endnu engang sin tilstedeværelse i Danmark med opkøbet af Econocap Danmark, der har hjemme i Kolding og Hørsholm. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Til sammen leverer 9altitudes Danmark dermed projekter indenfor både ERP, CRM og BI med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 platformen samt PLM/CAD/IoT, primært med udgangspunkt i PTC’s løsninger.

Væksten vil fortsætte i Danmark

Danmark er et vækstmarked for 9altitudes. I vinter overtog man Hinnerup-virksomheden Optimate, og i foråret overtog man Bredana Solutions, der har kontorer i Kolding og Århus.

- Vores konsulenter har alle arbejdet i industrien, så de forstår, hvad vores kunder taler om, og kan derfor bidrage til at sikre forretningsværdien af PTC’s software med vores services, siger Bo Rixen, administrerende direktør fra Econocap Danmark.

Med opkøbet har 9altitudes nu omkring 150 medarbejdere i Danmark.

Econocap Danmark servicerer mere end 400 kunder med fokus på teknologier som blandt andet product lifecycle management (PLM), computer aided design (CAD), industrielle IoT-løsninger med videre.

- For os handler det hele om tillid, et delt mål og en fælles værdi – at forstå kundens forretning 100 procent og dermed sikre en succesfuld implementering af opgaven. Det er dét der skaber resultater, og tilføjer værdi til kundens organisation, siger René J. Frøkjær administrerende direktør, 9altitudes Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078