23948sdkhjf

Globalisering: Certex går ind i USA og Kina

Renewables-afdelingen hos Certex, der allerede dækker hele Europa, udvider nu til USA og Kina for at kunne følge med til det stigende antal forespørgsler fra kunder, der opererer globalt. Det skriver Certex i en pressemeddelelse.

I USA har man stiftet datterselskabet CTX Lifting Solutions Inc. med kontor i Houston, Texas og virksomhedens seneste lokation findes i Ningbo, Kina.

- At udvide vores forretning til også at dække USA og Kina har været et naturligt skridt for Certex Danmark, og det betyder at vi kan følge med den globale udvikling inden for vedvarende energi, udtaler administrerende direktør Majbritt Petersen.

- Vores globale tilstedeværelse gør os i stand til at supportere vores kunder og tilbyde lokaliserede tjenester hvor og hvornår behovet for vores kompetencer indenfor rådgivning, levering af løfteudstyr eller serviceydelser opstår, tilføjer hun.

Certex Danmark Renewables-division leverer specialværktøjer, løfteprodukter og løsninger til operatører og producenter i den grønne energisektor. Virksomheden har egen ingeniørafdeling med mere end 10 medarbejdere, der designer alt fra små simple løfteåg til store komplekse løfteværktøjer med mekaniske funktioner.

- Det har været en omfattende proces og krævet et massivt forarbejde at blive klar til det amerikanske marked, udtaler Lars Christiansen, head of renewables hos Certex.

- Gennem årene har vi opbygget en stor viden omkring det amerikanske marked, og vi har erfaret at lokal tilstedeværelse er afgørende. Vi har derfor udvidet vores Renewables-division og tilført den nødvendige ekspertise på området, fortsætter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.171