23948sdkhjf

Nordjyske modulbygger udvider ejerkredsen

Den 16. september indtrådte projektchef Karsten Kragh og salgschef Simon Hasbøg således som medejere af modulbyggeren. Det oplsyer selskabet i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

Ejerkredsen omfattede i forvejen BM Byggeindustris grundlægger og bestyrelsesformand, Poul Mikkelsen samt direktør Tom Mikkelsen.

Udvidelsen af ejerkredsen sker ifølge firmaet på baggrund af et ønske om at styrke organisationen yderligere.

I gang igen efter konkurs

Ledelsen hos BM Byggeindustri valgte i marts sidste år at indgive en konkursbegæring som konsekvens af udsigten til søgsmål i størrelsesordenen 30 - 40 mio. kr. forbundet med MgO-pladesager.

Hårdt arbejde med en ny virksomhedskonstruktion bag pote to uger efter. Dermed blev modulbyggeren i rammerne på Lupinvej 18 i Hobro. Desuden fortsatte Tom Mikkelsen som direktør i selskabet, og Poul Mikkelsen som bestyrelsesformand og medejer. 

Ved konkursens den 9. marts blev firmaets cirka 120 timelønnede medarbejdere og 40 funktionærer sendt hjem. I opstartsfasen havde firmaet taget 40 mand ind til at sikre terminer på de igangværende byggerier

– Vores primære fokus er, at vi gerne vil stå endnu stærkere i markedet, konstaterer Tom Mikkelsen, der overtog den daglige ledelse i 2018, i pressemeddelelsen.

– Med Karsten Kragh og Simon Hasbøg som medindehavere får vi tilgang af to rigtigt dygtige folk, der begge har været hos os i en årrække. De har begge bevist, at de er visionære og ambitiøse i deres tilgang til vores produkter. Og vi tror på, at et yderligere engagement fra deres side kan gøre BM Byggeindustri A/S til en endnu stærkere spiller, tilføjer direktøren.

Han uddyber, at udvidelsen af ejerkredsen ikke får yderligere konsekvenser for organisationen. Karsten Kragh fortsætter som projektchef, ligesom Simon Hasbøg stadig varetager rollen som salgschef.

Tæt på stor rammeaftale

BM Byggeindustris produktion omfatter modulbaseret træbyggeri på fabrikken i Hobro med projekter til eksempelvis institutions- som boligbyggeri. Den position vil man naturligvis gerne styeke i det nordjyske:

– Derfor er jeg også meget glad for, at vi netop har fået mundtligt tilsagn på en stor rammeaftale, der sikrer os arbejde i lang tid fremover. Endnu kan jeg ikke afsløre detaljerne, men hvis alt går som forventet, har vi aftalen endeligt på plads i løbet af kort tid, siger Tom Mikkelsen.

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095