23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Nordiske Medier
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Osteudstilling: Slut med selv at stikke pinden i smagsprøven

Når den danske mejeribranche 5.-7. oktober udstiller sine ypperste oste og andre mejeriprodukter på International Food Contest i Herning, kommer det til at foregå lidt anderledes end normalt.

Der bliver stadig mulighed for, at messens mange gæster kan få smagsprøver i stor stil, men ikke på den sædvanlige måde, hvor man selv tager en pind i en skål og stikker den i det stykke udskårne ost, man gerne vil smage.

- Vi vælger en better safe than sorry-metode denne gang. Det betyder, at ostene ikke er stillet frem helt ude ved publikum, men at vi står på den anden side af bordet og stikker pinden i det stykke ost, fork gerne vil have, og på den måde serverer det for dem, fortæller Mejeriforeningens IFC-chef, Lars Johannes Nielsen.

- Vi ved godt, at der ikke er coronarestriktioner mere, men vi vil gerne holde fast i de gode vaner, så vi opfordrer også til, at gæsterne holder afstand og ikke klumper for meget sammen, tilføjer han.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078