23948sdkhjf

Osteudstilling: Slut med selv at stikke pinden i smagsprøven

Når den danske mejeribranche 5.-7. oktober udstiller sine ypperste oste og andre mejeriprodukter på International Food Contest i Herning, kommer det til at foregå lidt anderledes end normalt.

Der bliver stadig mulighed for, at messens mange gæster kan få smagsprøver i stor stil, men ikke på den sædvanlige måde, hvor man selv tager en pind i en skål og stikker den i det stykke udskårne ost, man gerne vil smage.

- Vi vælger en better safe than sorry-metode denne gang. Det betyder, at ostene ikke er stillet frem helt ude ved publikum, men at vi står på den anden side af bordet og stikker pinden i det stykke ost, fork gerne vil have, og på den måde serverer det for dem, fortæller Mejeriforeningens IFC-chef, Lars Johannes Nielsen.

- Vi ved godt, at der ikke er coronarestriktioner mere, men vi vil gerne holde fast i de gode vaner, så vi opfordrer også til, at gæsterne holder afstand og ikke klumper for meget sammen, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079