23948sdkhjf

130 nye kolleger: NTI Group køber op i Sydeuropa

NTI Group, der leverer software og tjenester til bygge-, design- og fremstillingsindustrien, har overtaget Negroni Key Engineering Srl

Negroni Key Engineering, der er Autodesk Platinum Partner i Sydeuropa, arbejder fra 22 lokationer i Italien og Spanien, og har en omsætning på mere end 60 millioner euro.

NTI Group udvider dermed sit EMEA-fodaftryk med Nord- og Sydeuropa og er nu til stede i otte lande med mere end 500 ansatte og i alt 47 kontorer.

Steen Alexander, CEO for NTI Group, siger:

- Jeg er meget stolt over at kunne dele nyheden om, at NTI Group nu udvider til Italien og Spanien. Det er et nyt og meget spændende kapitel for begge vores virksomheder. NKE har et solidt fundament i Sydeuropa og besidder omfattende ekspertise med deres store team, og kombineret med NTI’s stærke tilstedeværelse i Norden samt Tyskland og Holland kombinerer vi to stærke aktører på det europæiske marked. Med NKE’s tilslutning til NTI markerer det det største opkøb i NTI’s mere end 75 års historie, og vi ser frem til onboarding og læring af hinanden fremover og bevarer vores nøgleprioritet på at fokusere på at servicere vores kunder.

Alberto Tota, administrerende direktør for NKE, tilføjer:

- NKE er en stærk forretning, og vores virksomhed var klar til at tage det næste skridt med en stærk partner. NTI og NKE deler fælles visioner og værdier – og ved at slutte os sammen supplerer vi ikke kun hinanden, men giver også et solidt fundament for at opnå mere samt støtte vores kunder på en endnu bedre måde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078