23948sdkhjf

Desmi-ejer venter på det rigtige salgs-tidspunkt

I begyndelsen af 2020 hyrede Henrik Sørensen, der sammen med sin familie ejer cirka 80 procent af Desmi, det daværende Handelsbanken (i dag HCN Partners) til at sætte gang i en salgsproces af den hæderkronede nordjyske pumpeproducent.

Corona satte imidlertid en stopper for de planer, og virussen spænder stadig ben for salgsprocessen. Til Nordjyske.dk fortæller Henrik Sørensen, at han venter på det rigtige tidspunkt, før til salg-skiltet atter bliver sat ud foran virksomheden i Nørresundby.

- Vi fik lavet en tilstandsrapport, og den holder jeg opdateret, og så sælger jeg, når jeg vurderer, at timingen er rigtig, siger Henrik Sørensen til Nordjyske.dk.

Hvert land har sine coronarestriktioner lige nu, og det komplicerer tingene.

- En potentiel køber kan ikke rejse ind i Kina uden at skulle i karantæne i lang tid, og hvis man skal til vores fabrik i Indien også, så går der en måned, inden man har set vores virksomhed, siger Henrik Sørensen til Nordjyske.dk.

Originalartikel: https://nordjyske.dk/nyheder/erhverv/ejer-af-milliardfirma-vil-vaere-landmand-koeber-massivt-op-i-gaarde-og-jord-i-nordjylland/b20413ae-4874-43b7-984d-544e608bb5af

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078