23948sdkhjf

Rwanda kan blive næste stop for nordsjællandsk udstyrsproducent

Hillerød-virksomheden Foss, der udvikler udstyr til kontrol af fødevaresikkerhed, gør klar til at udvide deres aktiviteter i Afrika. Virksomheden har allerede aktiviteter i Uganda og Kenya, men nu har Foss øje på nye muligheder i Rwanda.

Det skriver Sjællandske Medier på baggrund af en pressemeddelelse fra Foss.

Landbrug og Fødevarer har i samarbejde med den danske ambassade i Uganda arrangeret et eksportfremstød i Rwanda og Uganda for danske virksomheder indenfor blandt andet behandling af fødevarer, fødevareteknologi og kvalitetskontrol af fødevarer.

Delegationen var i Rwanda i begyndelsen af september. Udover at møde mulige samarbejdspartnere og kunder fik virksomhederne et øget kendskab til det rwandiske marked og netværk blandt førende forretningsfolk.

Og det er her, at Foss ser sig selv spille en rolle.

- Vi ønsker at udvide vores aktiviteter i Østafrika. Det ser vi gode muligheder i, og derfor er det naturligt for os at deltage i delegationen til Rwanda, så Foss på sigt kan etablere sig der, siger Michael Vinther Møller, salgsmanager i Hillerød for Foss.

FOSS producerer udstyr til at vurdere og kontrollere kvaliteten i fødevarer, hovedsageligt i mejeriprodukter, korn, foderstoffer. Blandt har Foss udviklet en måler, der kan screene mælk for 19 forskellige parametre.

Virksomheden ligger i Hillerød og har mere end 1500 ansatte på verdensplan.

Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078