23948sdkhjf

Fagforeningsboss stiller op til kommunalvalget

Johnny Nim, stifter og landsformand for fagforeningen Det Faglige Hus, forsøger sig igen i kommunalpolitk. Hvor han i 2009 stillede op for De Konservative Esbjerg Kommune og ikke blev valgt ind, stiller han nu op for Esbjerglisten. Det skriver JydskeVestkysten.

Esbjerglisten er stiftet af den tidligere DF'er Hans K. Sønderby, som sidste år blev løsgænger efter en strid med Dansk Folkeparti. Listen opstiller i alt fem kandidater

I en pressemeddelelse, udsendt af Esbjerglisten, udtaler Johnny Nim, at han stiller op "for at imødegå flere partiers konstante forsøg på at bremse byudvikling og investeringslysten i Esbjergs bymidte".

Han har selv oplevet modstand, blandt andet i et privat byggeprojekt i Esbjerg sammen med Det Faglige Hus' direktør, Brian Elsted Hansen.

- Esbjerg har brug for en meget skarpere vækststrategi, hvis vi ikke skal overhales indenom af andre byer. Vejle ligger jo allerede ude i overhalingsbanen. Desuden er jeg også fortaler for borgernes ret til at træffe deres egne valg, og i den sammenhæng er jeg glad for, at jeg nu også medvirker til etablering af et friplejehjem, så borgerne kan vælge mellem offentlig og privat ældrepleje, siger Johnny Nim.

Esbjerglisten har fokus på investeringlyst, beskæftigelse og erhvervsudvikling, oplyser stifter Hans K. Sønderby.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094