23948sdkhjf

Vestjysk entreprenør udvider ejerkredsen

Entreprenør- og byggefirmaet IBG, Ib G. Jensen A/S, har fået ny medejer i form af afdelingsleder i anlægsafdelingen, Ole Rømer. Det oplyser firmaet fra Lemvig i en pressemeddelelse. 

Udvidelsen af ejerkredsen sker efter, at entreprenør- og byggefirmaet sidste år gennemførte et generationsskifte, hvor stifter Ib G. Jensen og Lillian Jensen solgte deres andele af virksomheden til sønnen Torben Jensen. Desuden erhvervede medejer Brian Slot yderligere 30 pct. af aktierne i virksomheden i Lemvig, så begge ejere havde 50 pct. ejerandel. 

Ole Rømer har ifølge Det Centrale Virksomhedsregister, CVR, en ejerandel på 10 pct. via selskabet OGR Holding ApS. 

– Med Ole som medejer, styrker vi fundamentet i virksomheden med flere stærke kræfter i ejerkredsen, siger Torben Jensen i meddelelsen. 

Mere og flere opgaver

Ole Rømer har været en del af IBG de seneste tre år, heraf to som afdelingsleder i anlægsafdelingen, hvor han blandt andet er ansvarlig for projekterne i Vestdanmark.   

IBG er gennem de seneste år vokset kraftigt, ikke mindst inden for erhvervsbyggeri, hvor der nu opføres en række byggerier indenfor kontor og domicil, lager, skoler og idrætsfaciliteter. Desuden er der i det seneste år udvidet med et nyt forretningsområde; ejendomsudvikling, hvor firmaet køber byggegrunde, som udvikles og videresælges i forbindelse med byggeri på grundene. 

I anlægsafdelingen er både antallet af - og størrelsen på - projekterne vokset støt gennem de seneste år, med blandt andet en række større vindmølleprojekter, byggemodningsopgaver på Sjælland og i Københavnsområdet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094