23948sdkhjf

Bygma-datter åbner nyt grossistcenter i Odense

Danmarks største gulvgrossist Scandinova har vokseværk. På mandag den 11. oktobe råbner Scandinova således officielt det nye og opgraderede grossistcenter på Cikorievej 22A i Odense. Butikken omfatter 400 nyistandsatte kvadratmeter - og det er dobbelt så meget plads som butikken på Nyborgvej, der lukker her onsdag eftermiddag den 6. oktober.

De seneste måneder har stået i istandsættelsens tegn på Cikorievej. Den store hal har fået en tiltrængt overhaling. Der er blevet malet, lagt nyt gulv, isoleret ved ovenlysvinduer, installeret ny port og nye døre overalt.

- Vi har glædet os enormt meget til endelig at slå dørene op og har knoklet siden foråret for at få alt klar. Vi er ikke 100 pct. i mål, men nu byder vi indenfor, og så holder vi en åbningsfest, når vi er helt på plads, understreger Sanne Hermansen Christensen i en pressemeddelelse.

- Det bliver fantastisk, og vi glæder os til at servicere alle vores kunder med udgangspunkt i de nye og forbedrede rammer. Vi har bl.a. fået plads til en større skærebane og så har vi udvidet vores sortiment i slib og værktøj generelt. Vi vil jo gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt, fortæller en glad og spændt butikschef.

I øjenhøjde med kunderne

Kunderne vil ud over Sanne kunne få hjælp af Henning Brøndsholm, der er tidligere gulvlægger. Henning har været tre år hos Scandinova, som, i følge ham selv, er det ideelle sted at arbejde for en tidligere gulvlægger som ham. Henning har ligesom Sanne lagt mange timer i den nye butik og han ser frem til at hjælpe kunder og få en sludder med dem i de nye omgivelser:

- Jeg har altid syntes, at det er både spændende og givtigt at arbejde i gulvbranchen. Man møder en masse gode mennesker. Mit fornemmeste job er at sikre, at gulvfirmaerne får den rette vejledning, så de kan nå trygt i mål med deres arbejde, siger han.

Virksomheden er med gulvcentre i København, Aarhus, Odense og Aalborg Danmarks største gulvgrossist og et datterselskab i Bygma Gruppen.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125