23948sdkhjf

Farvel og tak: 17.408 gæster tjekkede ind på årets HI-messe

Årets HI-messe er slut, og i alt 17.408 gæster gik gennem tælleapparatet til industrishowet i Herning, hvor 550 udstillere var med.

Og trafikken af mennesker i messecenteret skaber glæde hos arrangørerne. 

- Udover antallet kan vi sammen med branchen glæde os over den stemning, der var på messen fra start til slut. Halvandet år med restriktioner har betydet en øget interesse for at mødes personligt, siger Georg Sørensen, adm. direktør i MCH i en kommentar til tallene.

Optakten til årets messe var som bekendt præget af usikkerhed på grund af corona, og ingen havde forventet en rekordmesse i Herning i år.

Alligevel nærmer besøgstallet på årets messe sig HI-messen i 2019, hvor 706 udstillere var med, og besøgstallet endte på 20.453

Allan Nielsen, der er technical advisor i Valk Welding, som producerer robotiseret svejseudstyr, var også yderst positiv efter tre travle messedage.

- Der har været mange gæster forbi, mange beslutningstagere og mange teknisk interesserede, og vi må sige det, som det er: HI-messen er stedet at være. Vi har altid været her, og vi vil også komme igen. Det er vores platform i Danmark, siger Allan Nielsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062