23948sdkhjf

Barslund henter erfaren profil til svensk fremstød

Barslund-koncernen har ansat Peter Svenningsson som ny adm. direktør i Sverige fra 1. april, fremgår det af et opslag på LinkedIn.

Peter Svenningsson kommer fra en stilling som regionschef for den norske entreprenørkoncern Veidekke i Sverige, hvor han har arbejdet i næsten ti år.

Hos Barslund bliver den nye direktørs primære opgave at sikre fortsat vækst på det svenske marked, hvor den nordsjællandske jordentreprenør allerede i dag har flere store projekter i porteføljen så som opgradering af motorvej E4 mellem Ljungby og Toftanäs.

- At vi ansætter en stærk, svensk profil som Peter med over 30 års erfaring fra virksomheder som Veidekke Sverige, Vägverket Produktion og Svevia vil hjælpe os med at sikre vores fortsatte vækstrejse, udtaler Henrik Krabbe, adm. direktør for Barslund.

Fokus på ordreindtag

Han tilføjer, at fokus på det svensk marked vil ligge på at sikre et godt ordreindtag, at gennemføre projekter og bibeholde et godt omdømme blandt svenske kunder og potentielle medarbejdere.

- Barslunds vision er at ni ud af ti kunder skal anbefale os til andre, og at ni ud af ti medarbejdere skal gå på arbejdet med glæde skal opfyldes, fortsætter Henrik Krabbe.

Peter Svenningsson vil indgå i Barslundskoncernens overordnede ledelsesgruppe. Han overtager jobbet fra Anders K. Sørensen, som vender tilbage til Danmark og fremover bliver ansvarlig chef for større projekter.

- Anders’ omfattende viden og erfaring med store infrastrukturprojekter som Køgebugt-motorvejen og Slagelse omfartsvej samt E4, vej 23 og Hammarleden i Sverige vil sikre en stærk ledelse bag de mange infrastrukturprojekter, som bliver udbudt i de kommende år, hedder det i opslaget.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.063