23948sdkhjf

Holbæk-entreprenør skifter topchef - stifter giver stafetten videre

Morten C. Henriksen træder et skridt tilbage i firmaet, som bærer hans navn, Entreprenør Morten C. Henriksen A/S.   

Hans Erik Jensen fik pr. 1. oktober 2021 titel af adm. direktør, mens Morten C. Henriksen fortsætter i den daglige ledelse med titel af Entreprenør og Indehaver. Det skriver entreprenørfirmaet ved Holbæk i en pressemeddelelse.

Trækket sker ifølge meddelelsen som led i ”en fortsat styrkelse af det organisatoriske og ledelsesmæssige fundament”.

Får den "rigtige" kasket på

– Det har været en ret let beslutning og i øvrigt helt naturligt, at Hans Erik efter nu godt halvandet år med en stærk og dedikeret indsats i direktionsstolen, tager den ”rigtige” kasket på. Han får dermed det fulde ansvar for at udleve vores planer og strategi, omkring styrkelse og udvikling af virksomheden, udtaler Morten Henriksen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Timingen er rigtig og det er helt i tråd med et personligt ønske, om at kunne bidrage til virksomheden, på en anden måde end i forreste frontlinje, i forhold til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Min rolle bliver i fremtiden at understøtte Hans Erik, være lidt mere entreprenør i virksomheden – arbejde med vores logistik, vores indkøbsaftaler, vores måde at tilrettelægge hverdagen ude på byggepladserne og at opsøge nye opgaver og muligheder, der kan tjene entreprenørforretningen bedst i fremtiden. 

Hans Erik Jensen har siden marts 2020 været direktør med det overordnede ansvar for produktionen i firmaet. Han kom med mere end 20 års erfaring fra tilsvarende funktion i entreprenørfirmaet B. Nygaard Sørensen, der gik konkurs tidligere i 2020.  

– Vi er midt i en i meget spændende proces med at fintune vores organisation og vores processer i hverdagen, - og vi er langt fra færdige - men til gengæld rigtig godt på vej, - og jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte dette arbejde, sammen med alle vores super dygtige medarbejdere, som er med ombord på skibet, siger Hans Erik Jensen.

Kort om Entreprenør Morten C. Henriksen A/S

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S er beliggende i Hagested nordvest for Holbæk og beskæftigede i gennemsnit 59 medarbejdere i 2020.

Entreprenørforretningen fordeler sine hovedaktiviteter på hoved- og totalentrepriser, samt fagentrepriser indenfor anlæg, beton og råhus. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063