23948sdkhjf

Direktør takker af efter 17 år i spidsen for Bramidan

Den 15. november 2021 tiltræder Henrik Helsinghof som ny administrerende direktør for Bramidan.

Den 38-årige, nye direktør er uddannet indenfor salg og har solid erfaring med udvikling af B2B-salg, herunder videreudvikling af internationalt salg af egne produkter og kundeorienterede løsninger.

Han afløser Henrik Dueholm Madsen som har ønsket sig mere tid til andre aktiviteter efter 17 år i spidsen for Bramidan. Han udtræder i forbindelse med sin fratrædelse per 31. oktober 2021 samtidigt som aktionær.

Henrik Helsinghof medbringer 15 års national og international erfaring fra Viking Life Saving Equipment, Esbjerg og Skiold Landmeco, Ølgod.

Om valget af Henrik Helsinghof siger bestyrelsesformand for Bramidan, Kurt Bering Sørensen, i en pressemeddelelse:

- Hos både Viking Life Saving Equipment A/S og Skiold Landmeco A/S har Henrik Helsinghof bevist sine styr-ker som leder i en omskiftelig tid, når han har skullet fremtidssikre solide virksomheder og samtidig imø-dekomme kundernes store forventninger om kontinuerlig udvikling og stabile driftsforhold.

- Henrik Helsinghof tiltræder på et tidspunkt, hvor Bramidans internationale konkurrencekraft har bidraget til en stærk markedsposition i et særdeles konkurrencepræget marked. Konkurrencen om de mere omfat-tende affaldsløsninger har aldrig været mere hård. Derfor er Henrik den helt rette til følge efter Henrik Du-eholm Madsen og fortsætte den balancegang, der ligger i at sikre fornyelse med øje og respekt for traditi-oner og kundernes forventninger.

Om sin nye stilling siger Henrik Helsinghof:

- Det er både med spænding, glæde og ydmyghed, at jeg har takket ja til tilbuddet om at stå i spidsen for Bramidan, der i dag er blandt de førende producenter indenfor sin niche. Ud fra mit kendskab til Bramidan, ved jeg, at den hidtidige succes udspringer af den indsats, som Bramidans mange medarbejdere hver dag leverer. Jeg glæder mig til at bringe alt det jeg kan, og alt det, jeg står for, i spil for Bramidan, medarbej-derne og de mange internationale kunder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125