23948sdkhjf

UK-opbremsning overskygger fragtvækst hos DFDS

Fuld fart på DFDS’ middelhavsmarked og status quo på Østersøen opvejer ikke opbremsning i UK. Lempelser i rejserestriktioner sendte passagerne tilbage i sidste måned

DFDS’ samlede fragtmængder i september 2021 var 1,9 pct. lavere end i september 2020.
Netto-reguleringer for strukturelle ruteændringer reducerede væksten 1,7 procentpoint til minus 3,6 pct.

Mængderne transporteret i september 2021 af forretningsenheden Mediterranean, altså DFDS’ aktiviteter på Middelhavet, var en god del højere end i 2020, mens de baltiske mængder var på niveau med 2020. 

North Seas mængder var lige under sidste år som følge af lavere mængder fra bilindustrien og mangel på lastbilchauffører i Storbritannien. Opbremsningen af de samlede mængder på Den Engelske Kanal fortsatte i september på grund af manglen på lastbilchauffører i Storbritannien og andre flaskehalse i forsyningskæder. 

Lempelse af rejserestriktioner

DFDS’ mængder på Den Engelske Kanal var lavere end i 2020, inklusive justering for åbningen af Dunkirk-Rosslare i begyndelsen af 2021. Mængderne for alle forretningsenheder, undtagen Channel (Den Engelske Kanal), var højere end i 2019.

Det samlede antal passagerer i september 2021 var 37,7 pct. højere end i 2020 som følge af en tiltagende lempelse af rejserestriktioner i måneden.

Læs mere om: DFDS
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094