23948sdkhjf

Dansker sat i spidsen for Quantafuel

Lars Rosenløv er idag udpeget som efterfølgeren for Terje Eiken hos den norske genanvendelsesvirksomhed Quantafuel. Det fortæller bestyrelsesformand  Ann-Christin Andersen. Rosenløv starter i sin nye rolle 1. november.

Det er en erfaringstung herre, den norske virksomhed har fået fingrene i. Lars Rosenløv er 53 år og har 30 års industriel erfaring fra procesindustrien i Equinor ASA (tidligere Statoil ASA). Han har haft ledende stillinger i downstream -operationer og drevet komplekse internationale raffinaderier og petrokemiske anlæg. Han var også bestyrelsesmedlem i Norsk Industri fra 2014 til 2018.

Rosenløv er desuden uddannet cand.scient., Maskinteknik fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har lederkurser fra Harvard, Heriot-Watt University og Copenhagen Business School (CBS) .

- Vi har haft en grundig søgeproces, og en enstemmig bestyrelse har udpeget Lars Rosenløv til administrerende direktør i Quantafuel. Lars bringer operationel ekspertise og værdifuld erfaring fra en 365/24/7 operation til Quantafuel. Han har en stærk forretningsorientering og brænder for at udvikle en højtydende organisation. Jeg er overbevist om, at han vil tage virksomheden til det næste niveau på vores industrielle rejse, siger Ann-Christin Andersen i en pressemeddelelse.

Samtidig takker hun Terje Eiken, der overtog rollen som adm..direktør midlertidigt og Chris Lach for at "optrappe i overgangsfasen". De er begge stadig ansat i deres hidtidige roller som henholdsvis Chief Operating Officer og Chief Commercial Officer.

Lars Rosenløv siger selv, at han ser frem til arbejdet med cirkulær økonomi for plast.

- Det er svært at forestille sig en verden uden plast, så genbrug det giver værdifulde produkter meget mening. Jeg tror, ​​at genbrug er et stort bidrag til en bedre og mere bæredygtig verden, siger Lars Rosenløv.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079