23948sdkhjf

Rekordkøb - Casa køber 60.000 kvm i Herlev

Entreprenør- og udviklingskoncernen Casa foretaget sit hidtil største grundkøb, cirka 60.000 kvm i Herlev. 

– Det er en sjælden mulighed, vi har fået i Herlev. Erik Linde (sælger, red.) har drevet området succesfuldt i mange år, og det har derfor også været vigtigt for os at bygge videre på hans ambitioner for området og hans gode dialog med Herlev Kommune, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa, i en pressemeddelelse om købet. 

Efter at have indgået aftalen er firmaet nu startet på udviklingen af området Marielundvej 48 - 50, der i dag fremstår som et ældre industriområde, men om få år vil adressen huse en helt ny bydel, hvis det står til ejendomsudvikleren og totalentreprenøren.  

Fakta om Marielundvej 48-50

Grundens størrelse: 59.467 kvm

Bolig- og erhvervsprojekt

Ejendomsudvikler: Casa

Totalentreprenør: Casa

Projektet DGNB-Guld certificeres

Forventet byggestart Q1 2023

Købet af Marielundvej er betinget af en ny lokalplan, som Casa vil udarbejde sammen med relevante parter, herunder Herlev Kommune. 

Transformationen fra industri til grønt boligområde tager flere år, men entreprenørkoncernen forventer alligevel at kunne tage første spadestik i starten af 2023.

De nye planer i Herlev er langt fra Casas  eneste i området. Så sent som denne uge løftede selskabet sløret for et andet projekt ved Marielndvej i byen, i form af et joint venture med Elf Development om udvikling af et blandet bolig- og erhvervsområde på en cirka 15.000 kvm grund på ved Mileparken og Marielundvej.

Læs mere om: Casa
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078