23948sdkhjf

Robotfirma sætter advokaten ind som bestyrelsesformand

Robotvirksomheden Kobots, der har udviklet skærerobotten Amigo målrettet byggesektoren, har hentet en ny til mand til at sidde for enden af bestyrelsesbordet.

Der er tale om Simon Bækgaard Kristoffersen, der til daglig er partner i advokatfirmaet Highbridge og desuden besidder af en forkærlighed for tech startups, scale ups og vækstvirksomheder.

Det oplyser Kobots i en pressemeddelelse.

Simon Bækgaard Kristoffersen er ikke et nyt ansigt for Kobots – han har siden 2018 fungeret som virksomhedens advokat og rådgiver inden for juridiske anliggender.

Samtidig med formandsskiftet træder grundlægger af Kobots Peter Hartvigsen ud af bestyrelsen

Udlandet venter

Kobots er ved at ruste sig til at præsentere deres skærerobot Amigo på byggepladser uden for Danmarks grænser. I september blev den præsenteret i Norge, men virksomheden vil videre ud internationalt, og derfor skal der er ny formand til, lyder det i pressemeddelelsen.

- Simon har en fænomenal forståelse af tech-verdenen nationalt og internationalt. Han skal hjælpe os med at vækste virksomheden, skabe strategiske partnerskaber og forhandle de rigtige kontrakter på plads. Vi står overfor at tage nye partnere og investorer ind, så vi kan mangedoble virksomhedens omsætning og markedsandele. Her bliver Simons viden og netværk guld værd, siger Peter Hartvigsen adm. direktør i Kobots, der leverer robotløsninger til byggebranchen.

Orden i penalhuset

Simon Bækgaard Kristoffersen skal fungere som sparringspartner for ledelsen og sikre, at der er orden i penalhuset, når virksomheden går ombord i sit nye væksteventyr.

Han får følgeskab i bestyrelsen af Senior Capital Advisor Kaspar Bonde Eriksen, som har mange års international erfaring i skalering, strategiske partnerskaber og kapitalrejsning.

Bestyrelsen kommer fremover til at bestå af Simon Bækgaard Kristoffersen, Kasper Bonde Eriksen og Charlotte Hybschmann Jacobsen partner og gift med Niels Jul Jacobsen, der grundlagde MiR (Mobile Industrial Robots). 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109