23948sdkhjf

GPV tager første spadestik til 11.000 nye kvadratmeter

Torsdag tog GPV første spadestik til deres nyeste elektronikfabrik, der ligger i Sri Lanka. Fabrikken skal efter planen stå færdig i begyndelsen af 2023 og vil brede sig over i 11.300 kvadratmeter.

Byggeriet bliver en udbygning af de eksisterende godt 6.200 kvadratmeter produktionsfaciliteter. Når fabrikken er færdig, er arealet dermed så godt som fordoblet. 

Det oplyser GPV i en pressemeddelelse.

Fabriksbyggeriet har været planlagt igennem nogle år, men er blevet udsat på grund af corona.

- Nu, hvor vi har bedre overblik over konsekvenserne af coronapandemien, kan vi genoptage udbygningen af vores kapacitet både på kort og længere sigt, så vi kan sikre et godt fremtidigt fundament. Det er vigtigt både for os og for vores globalt orienterede kunder, at vi har en stærk position i Asien, siger Bo Lybæk, administrerende direktør i GPV.

Han fortæller, at fabrikken i Sri Lanka leverer teknologiske ydelser med særligt fokus på virksomhedens schweiziske og tyske kunder. 

GPV Electronics i Sri Lanka har omkring 1.000 medarbejdere og er specialiseret inden for HMLM (High-Mix, Low-Medium) volumen elektronikproduktion af box-build løsninger, EMC (elektromagnetisk kompatibilitet) og udvikling af kabelkonfektionering.

 

 

Læs mere om: GPV