23948sdkhjf

CRH Concrete overtager østjysk elementproducent

Opdateret d. 29/10 2021 kl. 11:18 med kommentarer fra CRH

Betonelementproducenten Confac i Randers bliver en del af landets største producenter af betonelementer CRH Concrete. 

"Derfor kan vi med glæde i dag meddele, at Confac bliver en del af noget større. Vi har indgået aftale med CRH Denmark A/S om at blive en del af den internationale byggematerialekoncern CRH," skriver Confac på sin hjemmeside omkring overtagelsen og fortsætter: 

"Det har været afgørende for vores valg, at Confac har kunnet fortsætte som et selvstændigt brand med egen profil, således at Confac - som kunder og samarbejdspartnere kender os i dag - vil være samme Confac, de møder i morgen."

Såvel Confac A/S som søsterselskabet A/S Magnus Holm indgår i aftalen. En aftale der helt naturligt er betinget af godkendelse i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

I en pressemeddelelse skriver CRH, at begge virksomheder vil styrke virksomhedens øvrige forretningsområder i Danmark og understøtte virksomhedens tilgang til at imødekomme byggeriets skiftende behov ved at levere en samlet løsning med kundens behov i centrum.

Claus Bering, administrerende direktør, CRH i Danmark udtaler i pressemeddelelsen:

- Confac og Magnus Holm passer perfekt strategisk til CRH i Danmark og vil gøre os i stand til at udvide udbuddet af integrerede produkter og værdiskabende løsninger. Confac har et bredt og interessant produktsortiment indenfor facadesystemer, især i industrien og high-end facademarkedet. Med opkøbet af Magnus Holm A/S i 2017 udvidede Confac sin portefølje af produkter til også at omfatte fiberbeton, som tilbyder yderligere muligheder for specialisering.

Læs mere omkring Confacs tanker om at lade sig opkøbe her. 

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078