23948sdkhjf

Robot-pioner investerer i dataopsamlings-specialist

Esben Østergaard, der er en af stifterne af Universal Robots, har købt sig ind i Odense-virksomheden Trendlog. Det skriver Finans.

Trendlog er en familievirksomhed drevet af far og søn, Lars og Sebastian Märcher Sandig.

Idéen til Trendlog opstod ud af Lars Märcher Sandigs erfaringer fra fødevare- og pakningsindustrien. Gennem sit firma solgte han maskiner til pakning og palletering af frugter og grøntsager verden over.

For at lette på fjernsupporten, når kunderne ringede fra Australien eller Canada, udviklede han sit eget system til at holde øje med maskinernes drift og ydeevne. Det blev hurtigt et interessant værktøj for kundens chefer, som manglede et overblik over deres produktion.

I dag har Trendlog videreudviklet platformen og standardiseret dataopsamlingsløsningen, som giver SMV’er i en lang række industrier mulighed for at skabe bedre overblik over produktionen.

- Man kan falde i svimer over alle de muligheder der ligger i at samle data, og alligevel ikke komme nogen vegne. Industri 4.0 er ret hypet, og det kan være overraskende svært at komme i gang med. Derfor er det også vigtigt at bygge et menneskeligt aspekt på, siger Esben Østergaard til Finans.

Originalartikel: https://finans.dk/erhverv/ECE13424739/universal-robotsstifter-koeber-sig-ind-i-dataanalysefirma/?ctxref=forside

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078