23948sdkhjf

Ejer af esbjergensisk stålvirksomhed kåret til Årets Ejerleder i Sydjylland

Kenneth S. Hagelskjær er ejerlederen bag Esbjerg Maritime Service, eller blot EMS, der er specialiseret i design og fremstilling af rør, tanke, stålkonstruktioner og mekaniske løsninger med særligt fokus på energi og den maritime sektor.

Kenneth S. Hagelskjær har nu fået prisen som Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland for at være en ejerleder, der med stor erfaring og dygtighed har drevet Esbjerg Maritime Service til høj vækst siden etableringen i 2009. 

- Kenneth er en ejerleder, der både er tilgængelig og synlig i sin ledelsesstil, og så formår han at sammensætte det helt rigtige team. Kulturen i virksomheden er, at alle er lige, og at man anerkender hinanden. Det har været afgørende for virksomhedens succes, fortæller Palle H. Jensen, partner i PWC i Esbjerg, der uddeler prisen i samarbejde med Nykredit ErhvervsBank, Dansk Erhverv og Finans.

- Som ejerleder er Kenneth en styrmand og trives i rollen som ejerleder. Han har tillid til egne evner og tør at træffe beslutninger og føre dem ud i livet. Han har løftet Esbjerg Maritime Service fra ingen ansatte til nu at have flere end 60 ansatte. Det er meget imponerende, tilføjer Palle H. Jensen.

Udvidelse skal være klimavenlig

Aktuelt er virksomheden i gang med en stor kapacitetsudvidelse for at imødekomme fremtidens pladskrav til håndtering af større emner. Investeringen sikrer plads til vækst i både omsætning samt medarbejderstab. 

- Kenneth S. Hagelskjær er dygtig til at se muligheder, der kan skabe vækst. Udvidelsen sker med et bæredygtigt sigte, og der arbejdes på at gøre de nye faciliteter så klimavenlige som muligt, både bygningsmassen samt maskiner. Det fortjener anerkendelse, fortæller Mogens B. Sørensen, regionsdirektør i Nykredit.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Kenneth S. Hagelskjær er den rette vinder af Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland:

- I Kenneth S. Hagelskjær har man en dygtig ejerleder, der har et stærkt fokus på at udvikle talent i virksomheden, ligesom han er en aktiv bidragsyder i Education Esbjerg. Hans indsat for at tiltrække flere kvinder til en ellers mandsdomineret branche er også meget prisværdig, siger Betina Hagerup, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

Udover EMS var også RackBuddy og Autocentralen.com nomineret til prisen.

Læs mere om: ems