23948sdkhjf

Møbeldirektør skifter til konkurrenten

Der har været skiftedag på direktionskontoret hos kontraktmøbelproducenten Randers+Radius i østjyske Hadsten.

Efter godt to år på posten har den nu tidligere adm. direktør Michael Nissen takket af og overladt tøjlerne til Niels Kastrup, der dermed vender tilbage til rollen, som han bestred inden Michael Nissens ansættelse.

– Det er foregået helt udramatisk og ukompliceret, og baggrunden er, at Michael har valgt at skifte job, fortæller Niels Kastrup.

Michael Nissen oplyser over for Wood Supply, at han er tiltrådt hos den konkurrerende virksomhed Four Design, hvor han har fået titel af Group Supply Chain and Operations Manager.

Ifølge Niels Kastrup får udskiftningen ikke nævneværdig betydning for retningen hos Randers+Radius.

– Nu er jeg og Lars (medstifter Lars Andersen, red.) gået tilbage til den tidligere konstellation. Vi vil lige bruge de kommende måneder på at se, hvad der nu skal ske, fortæller direktøren.

Hvorvidt der på længere sigt skal hentes en ny profil ind til posten, har makkerparret endnu ikke lagt sig fast på.

 – Det går ganske fint hos os. Vi har haft et rigtig fint efterår 2021 og er kommet oven på igen, efter sidste år, der var noget ramt af corona. Specielt på eksporten går det godt, så det har været rigtig positivt at opleve, slår han fast.

Randers+Radius, der især leverer møbler til kontorer, konferencerum, restaurationer og skoler, kom ud af 2020 med et underskud på knapt en million kroner før skat.