23948sdkhjf

Tidligere Serman & Tipsmark-direktør rykker til Mekoprint

Den danske industrikoncern Mekoprint, der udvikler og producerer elektromekaniske komponenter og totalløsninger i Danmark, Østeuropa og Kina, er godt i gang med at føre en ambitiøs international vækststrategi ud i livet.

Nu udvider administrerende direktør Anders Kold ledelsen med endnu en vækst-understøttende profil:

- Vi har haft en særdeles positiv udvikling de seneste år og er kommet godt igennem coronakrisen. Her er vi som alle andre industrivirksomheder påvirket af den globale mangel på materialer og transportkapacitet og de heraf stigende priser, men vi er lykkedes godt i det usikre farvand, siger han, og fortsætter:

- Vi ser en stigende efterspørgsel på hurtigt at kunne skalere til virksomheder inden for den grønne omstilling, hvor vi både kan levere hurtige prototyper og anvende forskellige produktionsteknologier og samarbejdspartnere i takt med stigende volumen. Her kan vi noget helt særligt, og vi har besluttet at udvide ledelsen med et særligt fokus på den strategiske forretningsudvikling. Her har vi fundet en særdeles erfaren og stærk profil, som vi glæder os meget til at få med ombord.

Den nye mand er den 52-årige Alex Laursen, der de seneste 16 år har været administrerende direktør for den Sanistål-ejede hydraulikvirksomhed Serman & Tipsmark i Brønderslev. Her har han blandt andet været med til at skabe en førende specialleverandør til energisektoren i Danmark og Norge – inden for både vind og olie/gas. Før Serman & Tipsmark var Alex Laursen teknisk chef hos Martin Gruppen i Frederikshavn i 10 år:

- Jeg er meget glad for at være valgt til den nyoprettede stilling hos Mekoprint og glæder mig meget til det brede interne og eksterne samarbejde. Her skal jeg bidrage med min mangeårige erfaring med produktion og samarbejdsledelse, så vi får tiltrukket flere strategiske samarbejdspartnere og opdyrket nye opkøbsmuligheder med et stærkt gensidigt match, siger han.

Alex Laursen tiltræder 1. december 2021 på Mekoprints adresse i Støvring.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11